Кампания в подкрепа на образованието по театър за деца  #clipclapmedea 

В рамките на обученията на деца от различните общности в Пловдив, с цел включването им в театралния спектакъл “Медея“ на Античен театър в Пловдив през юни 2019г., екипът на проекта изработи комбинация от пляскане с ръце  и термини от старогръцката драма. Усвояването на тази „игралка“ се оказа много вдъхновяващо както за децата, така и за нас – актьорите и творческия екип на проекта. На основата на тази комбинация ще се разработи и присъствието на децата в античната трагедия „Медея“ от Еврипид.

Играта clipclapmedea и видео-тюториъл от Снежина Петрова– актрисата, която ще влезе в ролята на Медея,  можете да откриете ТУК.. Освен удоволствие от игрово взаимодействие помежду ви, ще подобрите координационните си умения, ще научите термини от старогръцката драма и ще допринесете за по-голямата публичност на идеята.

Снимайте се и публикувайте записа във фейсбук  с  #clipclapmedea.
Участниците, чийто клипове съберат  най-много лайкове, ще получат като подарък фанелки с логото на проекта, изработено от художника Дамян Дамянов.

Тези от вас, които успеят да мотивират и обучат  над 20 човека на играта #clipclapmedea, изпратят клиповете по описания по-горе начин, ще получат по един безплатен билет за спектакъла „Медея“  на Античен театър през юни 2019г.

Кампанията започва от 20.07.2018г. и ще продължи до 01.06.2019г.

Пълна информация за кампанията можете да прочетете тук.